Hülya Köçyiğit Filmleri ve Hayatı

Hülya Köçyiğit harddisk dolumu, Hülya Köçyiğit yeşilçam, Hülya Köçyiğit filmleri, Hülya Köçyiğit hayatı, Hülya Köçyiğit filmleri indir, Hülya Köçyiğit filmleri izle, Hdd dolumu
Hülya Köçyiğit harddisk dolumu, Hülya Köçyiğit yeşilçam, Hülya Köçyiğit filmleri, Hülya Köçyiğit hayatı, Hülya Köçyiğit filmleri indir, Hülya Köçyiğit filmleri izle, Hdd dolumu

Biyografisi

12 Aralık, 1947 tarihinde yenikapı’daki evlerinde doğmuştur. Annesi 16 babası ise 22 yaşında iken dünyaya gelmiştir. Doğumundan hemen sonra ebe’sinin elinden kayarak yere düşmüş ve başını odun konulan bir tepsinin köşesine çarpmıştır. Daha sonra diğer iki kardeşi Feryal ve Nilüfer doğmuştur. 1948 yılında Koçyiğit bir yaşına girdiğinde Bağlarbaşı’ndaki bir eve taşınmışlardır. O zamanlar iki ayrı evde oturuyorlardır.

Beş yaşına geldiğinde okula gitmeyi çok istemiştir, fakat o dönem çocuklar okula altı yaşında alınıyorlardı. Okula başvurduklarında ise okul müdürü mahkeme’ye gidip yaşını büyültmelerini söylemiştir. Kadıköy adliyesine gidip yaş büyültmeden hakimin onayı ile okula dönerek kayıt olunur ve beş yaşında ilk okula başlar. Öğrenci olarak sınıfta hep dans ederek ve şarkı söyleyerek ilk okul öğretmeninin dikkatini çeker ve müzik öğretmeni annesini yönlendirmeye başlar. Annesi tarafından çok ilgi görür. Müzik öğretmeninin ve etraftakilerin beklentisi her gün daha fazla artmaya başlamıştır. O yıl Medrano sirki İstanbul’a Beşiktaş’a gelmiştir. Birinci sınıftayken tüm sınıf ile birlikte sirke giderler. Bir anda kendini sahnede bulmuş ve Koçyiğit müzik eşliğinde dans etmeye başlamıştır. Daha sonra alkışlar ve tezahhürat’lar karşısında büyük ilgi görmüştür.

Annesinin bir arkadaşı tarafından gazete’de Ankara Devlet Konservatuarı’nın bale bölümüne öğrenci alınacağını ve bunun için imtihan haberleri açıldığını görür. Annesi haberi okuduğunda Koçyiğit’i imtihanın yapıldığı Galatasaray Lisesi’ne götürür. İki ingiliz karı-koca ve öğretmenlerin jüri olarak bulunduğu sınava tam 310 kişi katılmıştır. Piyano eşliğinde dans eden öğrencilerin kimi beş kimi on dakika sahne de kalmıştır. Dokuz öğrencinin seçildiği sınavda Hülya Koçyiğit de vardır. Okul Ankara’da olduğu için Koçyiğit okulda yatılı kalacaktır. Fakat okul Ankara’da olduğu için babası izin vermemektedir. Fakat annesi tarafından çok büyük bir baskı olunca Ankara’ya giderler. Annesi ile kazandığı bale bölümüne gitmişlerdir. Daha sonra kalacakları yere giderek yatakhane’ye gidip dolabını yerleştirirler.Koçyiğit ise bale bölümünde ki en küçük kızdır. Genellikle küçükler 11-12 yaşlarında, büyükler ise 18-19 yaşlarında oluyordu.Koçyiğit ise henüz 7 yaşındaydı. Annesi Ankara’da bir hafta otel’de kalmıştır ve daha sonra İstanbul’a dönmüştür. Konservatuvara giderken hem de ilkokula gidiyordu. Üçüncü ders yılı başladığında Ankara’ya gitmedi, yaz tatilinden sonra babası tarafından Ankara’ya gitmesine izin verilmiyor ve İstanbul’da bir okul bakılıyor. İstanbul’da Atatürk Kız Lisesi’ne yazılır. Daha sonra İstanbul Şehir Tiyatroları’na diğer iki kız kardeşi ile birlikte girer. Bir yandan okula gider, diğer yandan tiyatroya gider ve diğer yandan ise baleye gider. Ayrıca Bebek’te bir öğretmenden piyano dersi almaktadırlar. Müzik öğretmeninden ise müzik dersi alır ve hiç boş bir günü yoktur. Yeni okulda her gün gösteriler düzenleniyor. Koçyiğitin de gösterilerde genellikle hep rolü oluyor. İngilizce aksanı etrafındakiler tarafından çok beğeniliyor.

Muhsin Ertuğrul, Hülya Koçyiğit’in namını duyar ve şehir tiyatrolarının genel yönetmenine Koçyiğit’ten bahseder. Annesiyle birlikte apar topar Muhsin Ertuğrul’un yanına giderler. Muhsin Ertuğrul’un arkadaşı Koçyiğit’in annesinin yakını çıkınca Ertuğrul daha sempati duyuyor. Ertuğrul daha iyi eğitim alması gerektiğini bu yüzden Ankara Devlet Konservatuarı’na gönderilmesinin daha iyi olacağını söylüyor. Böylece Koçyiğit tekrar Ankara’ya gidiyor. Bu kez daha büyük ve daha deniyimli olduğu için tiyatro sahnesinde seyircinin karşısına daha deneyimli çıkar.

Ankara Devlet Konservatuarı’nda okurken, iki kız kardeşi de İstanbul Şehir Tiyatrolarında oynar. Kız kardeşi Nilüfer’i beğenen bir film yönetmeni film de oynaması için kardeşine teklif götürüyor. Koçyiğit’in annesi teklifi kabul ediyor ve Nilüfer, Hülya Koçyiğit’ten daha önce bir film projesinde yer almıştır. Nilüfer’in oynadığı ilk filmin adı Bir Yetim’in Hasreti’dir. Başrollerinde Kenan Pars ve Gülistan Güzey yer almaktadırlar. Hülya Koçyiğit de kardeşinin rol adlığı ilk filmin setine ziyarete gitmiştir ve Gülistan Güzey’le tanışmıştır. Daha sonra Metin Erksan yeni çekeceği bir film için Nilüfer’e ikinci teklifi götüren kişidir. Çocuk Hırsızları adlı filmin çekimler yaz tatiline denk gelmiştir. Yaz tatiline denk geldiği için ablası Hülya Koçyiğit de kardeşinin rol aldığı ikinci filmin setini bir-iki kere ziyaret etmiştir. Hülya Koçyiğit setlere daha önceden gitmiştir. Şehir tiyatrolarında yönetmen ve seslendirme sanatçısı Abdurrahman Palay’ın Muhterem Nur ile birlikte çektiği bir filmin setine konuk olmuştur ve ilk olarak tanıştığı oyuncu ise Muhterem Nur olmuştur. Metin Erksan diğer yaz tatilinde Susuz Yaz adlı filmi çekmeye karar vermiştir. İddialı bir film olacağı söylenen filme yeni bir kadın oyuncu aranıyor, sırada annesi Hülya’yu düşür müsünüz? der. Yönetmen ile sette az karşılaşan Koçyiğit’i yönetmen yanına çağırıyor. Stüdyoya yolluyor, eşarp taktırıyor ve kaşlarını kalınlaştırarak çeşitli pozlarda resimlerini çektiriyor.

Daha önce bir başka yönetmen karşısına çıkmış olmasına rağmen, tanıdıkları tarafından Memduh Ün’e Koçyiğit’ten bahsetmişlerdir. Göksel Arsoy’un başrolünde oynayacığı filme bir de kadın oyuncu aranıyordur. Birkaç tane aday vardır, adayların içinde bir de Filiz Akın vardı. Memduh Ün, okula Hülya Koçyiğit’i görmeye geliyor, ve o anda herkes Koçyiğit’e yardımcı oluyor. Elbiseler giydiriliyor, süslendiriyorlar ve makyaj yapıyorlar. Bir otelin resepsiyonunda buluşacaklardır ve otele Koçyiğit ile birlikte on kişi gelir fakat onlar kapıda bekler, Koçyiğit ise görüşme için otelin kapısından girer. Memduh Ün, Koçyiğit’i görür görmez hayal kırıklığına uğrar ve uzun uzun baktıktan sonra çok küçükmüşsün der. Ama filme kabul edilir. Aynı yaz Metin Erksan’da Koçyiğit’i çok küçük buluyor. O dönem en popüler sinema-müzik dergisi olan Ses dergisinin düzenlediği bir yarışmaya adının duyulması için Metin Erksan tarafından yarışmaya adı yazdırılır. Yarışma katılan ve birinci olan kişiye altı filmde oynaması için sözleşme imzalanacaktır ve altı filmde başrol oynayacaktır. Koçyiğit babası ile birlikte, fotoğraflarla babıali’deki Ses dergisinin binasına giderler. İlk elemeleri kazanır. İkinci eleme yetenek sınavı iledir ve Şile’de yapılacaktır. Bu sefer annesi ile birlikte gitmiştir. Elemeler başlamış ve mayoların giyilmesi istenmiştir, fakat Koçyiğit, yetenek sınavı diye yanına mayo getirmemiştir ve annesi ile birlikte kiralık mayo verilen bir yer var mı diye ortalıkta dolaşmıştır. Nereden bulacağız diye konuşurken adayların arasından Ajda Pekkan, “benim yanımda mayo var, ben zaten bikini giyeceğimi mayomu giyebilirsin” der. Böylece Pekkan’ın mayosunu giyerek elemelere katılır. Ajda Pekkan o yıllarda son derece halk arasında tanınmış bir kızdı. Koçyiğit ile arasında bir yaş fark vardı. Elemeleri Ajda Pekkan kazanmış ve birinci olmuş, Koçyiğit ise ikinci olmuştur. Ama yönetmenle anlaşma imzaladığı için hala bir filmde oynama şansına sahipti. Erkekler arasında ise Yeşilçam’ın büyük oyuncularında Ediz Hun birinci olmuştur.

Koçyiğit, yarışmadan sonra film çekimleri için bademler köyüne gitmiştir ve ilk defa bir köye gitmiştir. Sanat yönetmeni tarafından filme hazırlanan ve rolüne çalıştırılan Koçyiğit’e, eşarp takılıyor ve köy kıyafetleri giydiriliyor. Metin Erksan ise film için her gün mekana bakıyor. Koçyiğit ise köy ortamına alışmaya çalışıyor. Çekimler başlıyor, Koçyiğit ise tiyatrodan aldığı eğitimle rolünü en iyi şekilde yapmak istiyor ve köylü kadın aksanıyla konuşuyor. Fakat, Metin Erksan ise bu durumla hiç ilgilenmez çünkü daha sonra stüdyo’da filme dublaj yapılacaktır. Filmin çekimleri iki ay sürmüştür ve son sahneler ise İstanbul’da çekilecektir. Koçyiğit eve dönünce okul hazırlıklarına başlacktır ama diğer şirketlerde anlaşma imzalamıştır. Oyunculuk ve okul arasında kalmıştır. Babası ile birlikte uzunca konuşmuş. Okula gitmeleri hep ertelenmiştir. Sınıf arkadaşlarından olan Salih Güney eve gelip, Koçyiğit okulu bırakmaması konusunda babasını ikna etmeye çalışıyor. Okuldan eve derslere başlandığı ve Koçyiğit’in bir an önce okula dönmesi için haber yollanıyor. Koçyiğit okula gitmek istiyor, fakat çok yoğun olduğunda dolayı, bir seçim yapması isteniyor ve Koçyiğit de Yeşilçam’ı seçiyor. Susuz Yaz filminin ardından, Basının büyük ilgisiyle karşılaşmıştır. Film dönemin büyük filmlerinden olmuş ve yurt dışındaki festivallere gönderilmiştir. “Yeni bir yıldız doğuyor.” başlığı altında birçok film teklifi gelmiş ve oyunculuk kariyeri başlamış oldu. Oynadığı ilk film olan Suzuz Yaz, 1964 yılında Berlin Film Festivali ve Meksika Film Festivali’nde en iyi film ödülünü alarak dünya çapında büyük bir başarı gösterir. Koçyiğit, daha önce beyaz perde de izlediği oyuncular ile birlikte kamera karşısına geçmeye başlar. Ayhan Işık çalışma saatleri ve günleri ile çalışırdı. Akşam yediden sonra asla çalışmazdı. Gece sahne çekilecekse gündüz istirahat ederek, gece çalışırdı. Öğle vakti mutlaka mola verilecek ve öğle yemeği yenilecekti. Koçyiğit, Ayhan Işık ile çalışırken mecburen bu kuralları uyguluyordu. Koçyiğit, Sadri Alışık ve Fikret Hakan’dan çok şey öğrenmiş ve Fikret Hakan ile henüz acemilik döneminde çektiği bir role hazırlanırken yalnız başına bunaldığı dönemlerde Koçyiğit’e hep destek olmuştur. Her oynadığı büyük oyuncudan bir şeyler öğrenmiştir.

Hülya Koçyiğit, oynadığı filmlerde genel olarak kendi sesiyle konuşmak istiyordur. İlk oynadığı filmden itibaren sinema da kendi sesini duymak istemiştir. Fakat o dönem yalnızca şehir tiyatrolarında sinema ile ilişkisi olan oyuncular ancak kendilerini bir filmde seslendiriyorlardı. Çok az kişi kendi sesi ile sinema da konuşuyordu, Sadri Alışık, Çolpan İlhan ve benzeri kişiler gibi. Hülya Koçyiğit de filmlerde kendi sesini duymak istiyordu, diksiyon dersi almış ve sesi güzeldi, fakat yönetmenler bu olaya izin vermiyordu. Bir yıl Mısır’dan Türkiye’ye gelen bir işletmeci, birlikte ortak çalışmalar yapmak için birçok film izlemişti. Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit’in, Adam filmlerin hepsini izledikten sonra, “Bir şey dikkatimi çekti, bütün oyuncuların hepsi bir sesten konuşuyor, aynı şekilde vurguluyor ve aynı şekilde ağlıyorlar!”. Hülya Koçyiğit, bu sözü duyduktan sonra “Hürrem Bey, bakın yabancılar bile halimize gülüyor, siz hala direniyor musunuz?”. Ama çok film çekildiğinden dolayı böyle ayarlanmıştı düzen. Genelde filmlerin dublajı yapılırken, oyuncular başka bir filmin setinde oluyorlardı. Dublaj yapmaya zamanları yoktu. Yapımcılar bu duruma çözüm üretemiyor ve oyuncular da bu duruma kendi kendilerine formüller üretiyorlardı. Oyuncular, Türkan’ı, Filiz’i ve diğerlerini bari ayrı kişiler seslendirsinler diye çözüm üretmeye çalışıyorlardı, fakat bu durum karşısında yine de başarısız kalıyorlardı.

1991 yılında Devlet Sanatçısı seçilmiştir. 1991-1992’de kurucusu olduğu SO-DER’e başkan seçilmiştir. Bu görevi 4 yıl sürdürmüştür ve halen yönetim kurulunda görev yapmaktadır.

Filmleri

  1. Nisvan – Tarihe Adını Yazdıran 2010
  2. Altın Kızlar (İsmet) 2009
  3. İzzet Günay Belgeseli (Kendisi) 2008
  4. Hicran Sokağı (Zümrüt) 2007
  5. Aşk Eski Bir Yalan (Zümrüt) 2007
  6. Anneler Günü (Handan) 2007
  7. Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (Gülseren) 2006
  8. Sami Hazinses Belgeseli (Kendisi) 2005
  9. Asla Unutma (Emel – Nadide) 2005
  10. Akad Sineması (Kendisi) 2005
  11. Sular Durulmuyor (Dilşat) 2004
  12. Yeşilçam Denizi (Kendisi) 2003
  13. Hababam Sınıfı: Merhaba (Fatoş Hoca) 2003
  14. Mihriban (Mihriban) 2002
  15. Şellale (Semra) 2001
  16. Nisan Yağmuru (Nisan) 2001
  17. Adana – Paris (Kendisi) 1995
  18. Bir Kadın (Füsun) 1991
  19. Anadolu’nun Kadın Erenleri 1991
  20. Karılar Koğuşu (Tözey) 1989
  21. Hiçbir Gece (Sevda Tanyeri) 1989
  22. Ponente Feneri 1988
  23. Macide Öğretmen (Macide Öğretmen) 1988
  24. Gece Dansı Tutsakları (Zeynep) 1988
  25. Canım Oğlum (Ayşe Akyüz) 1988
  26. Bez Bebek (Melek) 1987
  27. Kader (Gülçiçek) 1986
  28. Gülçiçek (Gülçiçek) 1986
  29. Dikenli Yol (Handan) 1986
  30. Kurbağalar (Elmas) 1985
  31. Yavrularım (Seher Kaya) 1984
  32. Firar (Ayşe Sarıca) 1984
  33. Derman (Mürvet) 1983
  34. Gazap Rüzgarı (Avukat Selma Ataman) 1982
  35. Herhangi Bir Kadın (Yıldız Şahin) 1981
  36. Almanya Acı Vatan (Güldane) 1979
  37. Evlidir Ne Yapsa Yeridir (Leyla) 1978
  38. İstasyon (Yasemin) 1977
  39. Sensiz Yaşayamam (Ayfer Tezmen) 1977
  40. Şoför (Zehra) 1976
  41. Gülşah Küçük Anne (Selma Akova) 1976
  42. İşte Hayat (Ayşe) 1975
  43. Çirkef (Ayşe Yılmaz) 1975
  44. Kadınlar Hayır Derse (Hülya) 1975
  45. Gülşah (Zeynep) 1975
  46. Bir Araya Gelemeyiz (Füsun Atakan) 1975
  47. Çirkin Dünya (Selma) 1974
  48. Sokaklardan Bir Kız (Nuran) 1974
  49. Sabıkalı (Aysel) 1974
  50. Kardeşim (Nermin) 1974
  51. El Kapısı (Elvan) 1974
  52. Diyet (Hacer) 1974
  53. Diriliş (Zeynep) 1974
  54. İkibin Yılın Sevgilisi (Güldal/Sibel Tamara/Amorfia Zerrintaç) 1973
  55. Yeryüzünde Bir Melek (Zehra) 1973
  56. Siyah Gelinlik (Pınar Sayan) 1973
  57. Rabia / İlk Kadın Evliya (Rabia) 1973
  58. Hayat Bayram Olsa (Ceylan Ateşoğlu) 1973
  59. Gelin (Gelin) 1973
  60. Düğün (Zeliha) 1973
  61. Aşkın Zaferi / Aşk ve Vatan (Oya Hanım) 1973
  62. Zehra (Zehra Altuğ) 1972
  63. Tanrı Misafiri (Pınar) 1972
  64. Sezercik Aslan Parçası (Sevim) 1972
  65. Sev Kardeşim (Alev Güler) 1972
  66. Kaderimin Oyunu (Selma) 1972
  67. Gökçeçiçek (Gökçeçiçek) 1972
  68. Azat Kuşu (Melek) 1972
  69. Üç Arkadaş (Gül Peri) 1971
  70. Yağmur (Günsel Dolunay) 1971
  71. Yarın Ağlayacağım (Sevda) 1971
  72. Vefasız (Zeynep) 1971
  73. Son Hıçkırık (Handan/Nalan) 1971
  74. Sezercik Yavrum Benim (Aynur) 1971
  75. Severek Ayrılalım (Meral Eresen) 1971
  76. Senede Bir Gün (Nazlı) 1971
  77. Kezban Paris’te (Kezban) 1971
  78. Hayatım Senindir (Leyla) 1971
  79. Bütün Anneler Melektir (Selma) 1971
  80. Beyoğlu Güzeli (Alev Aker) 1971
  81. Beklenen Şarkı (Gül Deniz) 1971
  82. Bebek Gibi Maşallah (Leyla Erdem Yılmaz) 1971
  83. Adını Anmayacağım (Gül) 1971
  84. Zeyno (Zeynep) 1970
  85. Yaralı Ceylan (Cemile) 1970
  86. Sürtük (Naciye/Canan Alev ) 1970
  87. Söz Müdafanın (Selma Alkan) 1970
  88. Seven Ne Yapmaz (Sevda) 1970
  89. Saadet Güneşi (Semra) 1970
  90. Küçük Hanımefendi (Neriman) 1970
  91. Kezban Roma’da (Kezban) 1970
  92. Kalbimin Efendisi (Alev) 1970
  93. Güller Ve Dikenler (Verda) 1970
  94. Ölmüş Bir Kadının Mektupları (Anne Fikret/Kızı Nedret) 1969
  95. Yarın Başka Bir Gündür (Gül Fatma Kunt) 1969
  96. Uykusuz Geceler (Cemile/Yıldız Ateş) 1969
  97. Sen Bir Meleksin (Hülya) 1969
  98. Kızım Ve Ben (Leyla) 1969
  99. Kızıl Vazo (Azize Sönmezoğlu) 1969
  100. Kınalı Yapıncak (Kınalı Yapıncak) 1969
  101. Kınalı Yapıncak (Kınalı Yapıncak/ Leyla) 1969
  102. Boş Çerçeve (Alev) 1969
  103. Yasemin’in Tatlı Aşkı (Yasemin Birman) 1968
  104. Yalan Yıllar (Lale) 1968
  105. Vahşi Bir Erkek Sevdim (Cihan) 1968
  106. Sus Sus Kimseler Duymasın 1968
  107. Sevemez Kimse Seni (Alev) 1968
  108. Sarmaşık Gülleri (Gülseren) 1968
  109. Kırmızı Fener Sokağı 1968
  110. Kezban (Kezban) 1968
  111. Kara Sevda (Selma) 1968
  112. Kadın Asla Unutmaz (Nevin Doruk) 1968
  113. Hicran Gecesi (İlhan) 1968
  114. Funda (Fehiman) 1968
  115. Dağları Bekleyen Kız 1968
  116. Cemile (Cemile) 1968
  117. Üvey Ana 1967
  118. Çıldırtan Dudaklar 1967
  119. Zalimler De Sever (Deniz) 1967
  120. Yağmur Çiselerken (Hülya) 1967
  121. Yaralı Kuş / Mazideki Yıllarım (Zeynep) 1967
  122. Yanık Kalpler 1967
  123. Utanç Kapıları (Sevim) 1967
  124. Söyleyin Genç Kızlara (Hülya) 1967
  125. Seni Affedemem (Ferdide Baykara/Canan Öz) 1967
  126. Samanyolu (Zülal) 1967
  127. Ringo Gestapo’ya Karşı (Sabina) 1967
  128. Parmaklıklar Arkasında 1967
  129. Kardeş Kavgası (Nuran Volkan) 1967
  130. Hırçın Kadın (Zerrin) 1967
  131. Gül Ağacı (Hülya) 1967
  132. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (Nüzhet) 1967
  133. Demir Kapı 1967
  134. Deli Fişek 1967
  135. İntikam Ateşi 1966
  136. Ölmek Mi Yaşamak Mı (Hülya) 1966
  137. Yiğit Yaralı Olur (Gül) 1966
  138. Vahşi Sevda (Gül) 1966
  139. Siyahlı Kadın (Serap) 1966
  140. Seni Seviyorum (Selma) 1966
  141. O Kadın (Ayşe Çelik) 1966
  142. Kıskanç Kadın (Nevin Seden) 1966
  143. Kumarbazın İntikamı (Leyla Özer) 1966
  144. Karanlıklar Meleği (Gül) 1966
  145. Kaderde Birleşenler / Kıyamet … (Nuran) 1966
  146. Dişi Düşman (Asuman) 1966
  147. Dertli Gönüller 1966
  148. Denizciler Geliyor (Birsen) 1966
  149. Damgalı Kadın (Suzan) 1966
  150. Bitmeyen Çile (Gönül) 1966
  151. Aşk Mücadelesi (Zeynep) 1966
  152. İki Yavrucak 1965
  153. Yıldızların Altında (Hülya) 1965
  154. Yalancı 1965
  155. Uzakta Kal Sevgilim (Hülya) 1965
  156. Tehlikeli Adımlar (Semra Güven) 1965
  157. Sevgim Ve Gururum (Zerrin Bağdatlı) 1965
  158. Sevgili Öğretmenim (Hülya) 1965
  159. Serseri Aşık (Hülya) 1965
  160. Posta Güvercini (Şahizer) 1965
  161. Nazar Değmez İnşallah (Belma) 1965
  162. Lafını Balla Kestim (Meral) 1965
  163. Kadın İsterse (Matmazel Nadya) 1965
  164. Hıçkırık (Nalan) 1965
  165. Hülya (Hülya/Semra) 1965
  166. Dudaktan Kalbe (Lamia) 1965
  167. Aşk ve İntikam (Şermin) 1965
  168. Vurun Kahpeye (Aliye Öğretmen) 1964
  169. Taşralı Kız (Hülya) 1964
  170. Son Tren (Pelin) 1964
  171. Keşanlı Ali (Zilha) 1964
  172. Kavga Var (Ayten) 1964
  173. Katilin Kızı (Gül) 1964
  174. Hepimiz Kardeşiz (Elif) 1964
  175. Döner Ayna (Leyla) 1964
  176. Bir İçim Su (Hülya) 1964
  177. Ayşecik Çıtı Pıtı Kız (Sevim) 1964
  178. Aslan Marka Nihat (Aşk Otobüsü… 1964
  179. Ahtapotun Kolları (Sevim) 1964
  180. Affetmeyen Kadın (Hülya) 1964
  181. Adalardan Bir Yar Gelir Bizler… 1964
  182. Şaşkın Baba (Leyla) 1963
  183. Susuz Yaz (Bahar) 1963
  184. Genç Kızlar (Oya Deren) 1963

 

Hakkında Admin

Ayrıca Kontrol Et

Yücel Çakmaklı ddisk dolumu, Yücel Çakmaklı yeşilçam, Yücel Çakmaklı filmleri, Yücel Çakmaklı hayatı, Yücel Çakmaklı filmleri indir, Yücel Çakmaklı filmleri izle, Hdd dolumu

Yücel Çakmaklı Filmleri ve Hayatı

Biyografisi 1937 yılında Afyon’da doğdu. Bir süre sinema yazarlığı yaptı (Yeni İstanbul). Sinemaya asistanlık yaparak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir