Greenleaf Full Sezon HD Dual 1080p

Greenleaf Full Sezon HD Dual 1080p

KONUSU:

Six Feet Under ve Lost dizilerinin senaristlerinden Craig Wright tarafından oluşturulan ‘Greenleaf‘ OWN kanalının yaklaşan drama dizilerinden biridir.

Amerikalı medya patronu ve talk show sunucusu olan Oprah Winfrey ve Clement Virgo’nun yönetici yapımcı olarak hizmet verdiği dizi Lionsgate Television şirketi tarafından üretilmektedir. Gerrit Van der Meer ise yapımcı olarak görev almaktadır. Clement Virgo aynı zamanda dizinin yönetmen koltuğunda oturmaktadır. Bölümleri ortalama 42 dakika sürecek olan dizinin çekimleri Atlanta’da yapılmıştır.
facebook bayilik

“Sons of Anarchy” ve “The Night Shift” dizileri ile bilinen Merle Dandridge’in başrolünü paylaştığı dizide ayrıca Emmy ödüllü oyuncu Lynn Whitfield (How to Get Away with Murder), Keith David (Community), Kim Hawthorne (Da Vinci’s Inquest), Lamman Rucker (Meet the Browns), Tye White, Deborah Joy Winans (Whitney) ve Desiree Ross rol almaktadır.

Yinelenen rollerde ise Oprah Winfrey, Gregory Alan Williams (Secrets and Lies), Terri J. Vaughn (All of Us), Anna Diop (The Messengers), Benjamin Patterson, Kristin Erickson, Jen Harper, Roxzane T. Mims, Parnell Damone Marcano, Avis-Marie Barnes, Deji LaRay, Carlacia Grant, Lovie Simone, Xavier Charles ve Zachary S. Williams dizide görünecek isimlerdir.

Dizide Afro-Amerikan kökenli Greenleaf ailesinin ahlaksız dünyası konu edilmektedir. Grace Greenleaf (Merle Dandridge) 20 yıl ailesinden kaçtıktan ve uzak yaşadıktan sonra kız kardeşinin esrarengiz ölümü ile geri döner. Zamanla piskopos babası James (Keith David) ve aynı zamanda ailenin maderşahi olan annesi Mae’nin (Lynn Whitfield) skandal yaratacak sırlarını ve yalanlarını fark etmeye başlar.

21 Haziran 2016 tarihinde “Pilot” bölümü ile galasını yapacak olan dizi daha başlamadan ikinci sezon için yenilenmiştir. 22 Haziran’da ise “The Baptism” olarak adlandırılan ikinci bölümü gösterime sunulacaktır. İlk sezon 13 bölüm olarak planlanmıştır.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

DİZİ SEZONLARI

1 – Greenleaf Dizisi: Sezon.1  Full TR-EN Dual: Toplam 13 Bölüm

2 – Greenleaf Dizisi: Sezon.2  Full TR-EN Dual: Toplam 16 Bölüm

3 – Greenleaf Dizisi: Sezon.3  Full TR-EN Dual: Toplam 13 Bölüm

4 – Greenleaf Dizisi: Sezon.4  Full TR-EN Dual: Toplam 10 Bölüm

 

Tür:  Drama

Durumu: TV Series (2016– )

Sezon: 1-2-3-4

Not:  Dizi Devam Ediyor.

Not: Bu Yabancı Diziler Bizlerde Mevcuttur. HDD Doluumu veya Harddisk Dolumu Olarak Adresinize Gönderim Yapılmaktadır.

Hakkında Admin

Ayrıca Kontrol Et

Van Helsing Full Sezon Xvid

Van Helsing Full Sezon Xvid

KONUSU: Ünlü vampir avcısı Abraham Van Helsing’in uzak akrabası Vanessa Helsing, yalnızca vampirlerin dünyayı ele …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir